Asiakastarinat
04.11.2021 |

Ilmainen jäteraportti auttaa kehittämään yrityksesi jätehuoltoa

Toimivat digipalvelut tekevät jätehuollonkin arjesta sujuvampaa ja siksi me L&T:llä panostammekin digipalveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Oma L&T -asiointipalvelun lisäksi tarjoamme yritysasiakkaille Ympäristönetti-palvelun, josta löydät yrityksesi jätehuollon datan ja saat tukea jätehuollon johtamiseen ja kehittämiseen. Lokakuun lopulla lanseerattiin Ympäristönetistä ilmaisversio, jonka myötä kaikki L&T:n jätehuollon yritysasiakkaat saavat käyttöönsä valikoidut osat Ympäristönetti -palvelusta!

- Kehitämme digikanaviamme osana asiakaslähtöistä palvelua. Meillä yritysasiakkaat hoitavat asiointinsa jo mukavasti diginä: Oma L&T -asiointikanava on kätevin tapa hoitaa jätehuollon arkinen asiointi, ja rakennustyömaiden Raksanappi-asiointikanava helpottaa nimenomaan työmaan jätehuollon tilauksia. Nyt on tosi hienoa, että saimme myös Ympäristönetin kaikille yritysasiakkaille avoimeksi data kuuluu kaikille -hengessä, liiketoimintajohtaja Sebastian Aniszewski kertoo.

Jätekirjanpitoa tarvitaan viranomaisraportoinnissa ja Ympäristönetin ilmaisversiosta sen saa ulos muutamalla klikkauksella. Lisäksi ilmaisversiosta saa valikoidut avainluvut, jotka auttavat hahmottamaan yrityksen jätehuollon kokonaisuutta. Ympäristönetin muut monipuoliset toiminnallisuudet löytyvät jatkossakin maksullisesta täysversiosta.Ympäristönetti ilmaisversio jätehuollon yritysasiakkaille

Ympäristönetin ilmaisversiossa yritysasiakkaat voivat:  

  • Ladata viranomaisraportoinnissa tarvittavan jätekirjanpidon muutamalla klikkauksella 
  • Nähdä yhdellä silmäyksellä yrityksen kokonaisjätemäärän sekä kokonaiskulut 
  • Seurata jätteen kokonaismäärän ja kokonaiskulujen kehitystä tietyllä ajanjaksolla  
  • Nähdä jätemäärän sekä kokonaiskulut myös yksittäisen toimipisteen osalta.

Ympäristönettiin kätevästi Oma L&T -asiointipalvelun kautta

Jos olet Oma L&T -asiointipalvelumme pääkäyttäjä, voit kirjautua sisään Oma L&T:hen ja tutustua Ympäristönetin ilmaisversion tarjoamaan sisältöön valitsemalla oikean yläkulman valikosta Ympäristönetin. Jos et käytä vielä asiointipalveluitamme, voit pyytää käyttäjätunnusten aktivoimista tämän lomakkeen kautta ja tutustua aktivointisähköpostin saatuasi Ympäristönettiin. 

Kirjaudu Oma L&T:hen ja tutustu Ympäristönetti-palveluun

 

 

- Ilmaisversiossa esittelemme myös Ympäristönetin täysversion tarjontaa havainnollistavalla demosisällöllä. Täysversiossa saat yksityiskohtaisen näkymän yrityksesi jätehuollon lukemiin sekä ympäristövaikutuksiin. Voit esimerkiksi tarkastella jätejaekohtaisia tietoja ja jätehuollostasi syntyvää hiilijalanjälkeä. Teimme myös täysversion tilaamisesta asiakkaillemme helppoa, sillä täysversion voi tilata näppärästi suoraan järjestelmästä. Täysversion tuomat luvut ja datan saa näkyviin heti tilauksen jälkeen, tuotespesialisti Emmi Hämäläinen kertoo.

×
Tutustu palveluun: Ympäristönetistä helposti yrityksesi jätehuollon data ja raportointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.