Asiakastarinat
04.12.2023 |

Vihreällä huomisella töissä – kokemuksia myyntiharjoittelusta L&T:llä

Veeti Heiska opiskelee merkonomiksi Perho Liiketalousopistossa ja ylioppilaaksi Mäkelänrinteen lukiossa. Vapaa-aika kuluu pitkälti jääkiekon parissa. Lassila & Tikanojalle Veeti halusi työharjoitteluun, koska yritys on pystynyt uudistumaan ja tehnyt mm. kiertotaloudesta liiketoimintaa. Veetin mukaan harjoittelujaksossa on ollut parasta uusin henkilöihin tutustuminen, ja hän on lähtenyt yhtä innolla töihin kuin jääkiekon pariin. Vastuullisuus on Veetille työnantajan tekemiä oikeita tekoja ja hänelle on ollut tärkeää huomata, että L&T:llä asian eteen tehdään valtavasti töitä.

Viimeiset pari kuukautta olen työskennellyt myyntiharjoittelijana Lassila & Tikanojan kiinteistöpalveluiden kaupallisessa tiimissä. 

Työni on pitänyt sisällään eri raporttien tekemistä, joiden tarkoituksena on ollut tehostaa myyntiä ja ylipäätään työntekoa, sekä olen ollut mukana asiakastapaamisissa, jotka ovat olleet hyvin mielenkiintoisia. Lisäksi olen vaikuttanut liidien avulla tuloksellisuuteen. Kaikessa työssä mukavaa on ollut se, että olen päässyt tekemään useasti töitä eri henkilöiden kanssa ja käymään kiinnostavia keskusteluja heidän kanssaan. 

Olen oppinut paljon uutta kuten sen, mitä kaikkia järjestelmiä työssä käytetään ja miten ne toimivat. Lisäksi olen ymmärtänyt myynnistä, että kyse on asiakkaan ongelman ratkaisusta ja suhteen luomisesta, koska valmiille asiakkaalle on helpompi myydä lisää luottamuksen ollessa kunnossa.

Omalta osaltani kaikki on mennyt kivasti ja uskon, että molemmat osapuolet eli L&T ja minä olemme hyötyneet harjoittelustani. Voin ehdottomasti suositella harjoittelua ja työskentelyä L&T:llä, jos vain oma asenne ja sisäinen kiinnostus itsellä on kunnossa.  

 

Vastuullisuus näkyy L&T:n arjessa monella tavoin 

On ollut myös hienoa havaita, että vastuullisuus on huomioitu kaikissa L&T:n toiminnoissa. Kuten tiedämme, vastuullisuus koostuu ekologisesta, sosiaalisesta ja taloudellisesta vastuusta.   

Ekologinen vastuu näkyy mielestäni Lassila & Tikanojalla siten, että olennaisten toimintojen ympäristövaikutuksia seurataan ja niitä kehitetään. Seurantaa tehdään sekä sisäisesti että kumppanuuksien osalta. Muun muassa asiakkaille toimitettavat ympäristöpalveluiden raportit ovat kattavia ja laadukkaita. 

Myös sosiaalinen vastuu on Lassila & Tikanojalla mielestäni hyvällä tasolla. Täällä on ollut mukava tehdä töitä, koska toimitilat ovat viihtyisät, tiimihenki on hyvä ja työyhteisö on monimuotoinen.  Tiesitkö esimerkiksi, että Lassila & Tikanojalla työskentelee yli 8 300 henkilöä, jotka edustavat 87 eri kansalaisuutta? 
 
Lassila & Tikanoja on vastuullinen yritys ja oman alansa suunnannäyttäjä. Täällä olen huomisella ja tulevaisuudella töissä.  


 

 

Tutustu meihin työnantajana

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.