Asiakastarinat
24.04.2019 |

Lataa talteen maksuton Viherrakentamisen ostajan opas!

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun suunnitelmissa on viherrakentamisen urakka? Viherrakentamisen ostajan opas on suunnattu kaikille kiinteistöalan ammattilaisille ja taloyhtiöille, jotka harkitsevat pihanparannustöitä tai kokonaan uuden viheralueen rakentamista.

Viherrakentamisen palvelut pitävät sisällään laajan skaalan erilaisia suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon toimenpiteitä aina nurmikon kylvämisestä ja yksittäisistä istutuksista leikkipaikkojen rakentamiseen ja sadevesien ohjaamiseen.

Viheralueiden hoidolla ja kunnostuksella ylläpidetään ulkoalueiden käytettävyyttä, turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Viherrakentaminen puolestaan tuottaa laadukkaita ja viihtyisiä ulkoalueita kodikkaista kiinteistöpihoista laajoihin puistoihin.

Viihtyisä viheralue on taloyhtiön käyntikortti

Viherrakentamisen ostajan oppaassa käymme piha-alueen rakentamisurakan eri vaiheet kohta kohdalta läpi. Asiantuntijamme kertovat muun muassa:

  • Mistä viherrakentaminen kannattaa aloittaa?
  • Mistä viherrakentamisen hintalappu muodostuu?
  • Missä asioissa kannattaa luottaa viherrakentamisen ammattilaisen apuun?
  • Mitä kannattaa huomioida, että viherrakentaminen olisi mahdollisimman turvallista?
  • Kuinka varmistan, että viherrakentamisen urakan lopputulos on laadukas?

Huolellisesti suunniteltu viherrakentamisen urakka näkyy lopputuloksen lisäksi loppukustannuksissa: kun suunnittelussa huomioidaan alueen käytettävyys ja etenemisjärjestys valitaan sen mukaan, säästytään turhilta kustannuksilta.

Mitä huolellinen suunnitelma sitten pitää sisällään? Siitä kerromme lisää oppaassa.

Lataa maksuton Viherrakentamisen ostajan opas

×
Lataa nyt: Viherrakentamisen ostajan opas.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.