Asiakastarinat
16.09.2020 |

Varmista onnistunut vuosihuolto – lataa maksuton opas

Miten turvalliset työolot ja hyvä hygienia säilytetään vuosihuollon aikana, kun yhteen tilaan kokoontuu suuri määrä eri alojen toimijoita? Kokosimme parhaat vinkkimme maksuttomaksi oppaaksi.


Syksy on monessa tehtaassa huoltoseisokkien aikaa. Keväällä puhjennut koronapandemia siirsi vuosihuollot syksyyn, ja aiheutti aivan uudenlaisia vaatimuksia hygienialle ja työntekijöiden turvallisuudelle.

Vaikka koronan ensimmäinen aalto onkin jo takanapäin, hyvän hygienian merkitys ei ole vähentynyt. Silloin, kun saman katon alle kokoontuu suuri määrä ihmisiä – kuten huoltoseisokin aikana yleensä tapahtuu – turvaväleistä ja käsien pesusta on edelleen pidettävä huolta.

Samaan aikaan vuosihuolto on vietävä nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti läpi, jotta tuotannon keskeytys ei syö liikaa koronan kurittamia resursseja. Tätä tilannetta silmällä pitäen halusimme auttaa ja koota parhaat vinkkimme vuosihuollon suunnitteluun ja toteutukseen yksiin kansiin.

Tilaa maksuton opas sähköpostiisi!

Onnistunut vuosihuolto -oppaassa kerromme muun muassa:

  • Vinkkejä vuosihuollon suunnitteluun
  • Miten turvalliset työolot säilytetään vuosihuollon aikana
  • Parhaat käytänteet hyvän hygienian säilyttämiseen
  • Konkreettiset ohjeet siihen, miten toimia, jos tehtaalla havaitaan koronatartunta

Ota vinkit talteen ja tilaa maksuton opas sähköpostiisi klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

 

New call-to-action

×
Tilaa opas: Onnistunut vuosihuolto – näin suunnittelet ja toteutat huoltoseisokin turvallisesti ja tehokkaasti, poikkeusajat huomioiden.

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.