Asiakastarinat
15.03.2019 |

Valokeilassa: Marja on tuonut energiaa ja uusia viestintätapoja Ympäristöpalveluiden työtiimiin

Marja ”Murre” Murremäki toimii liiketoiminnan kehityspäällikkönä Ympäristöpalveluissa. Osana toimialan johtoryhmää hän johtaa Ympäristöpalveluiden strategista suunnittelua ja strategian toteutusta, keskittyen erityisesti asiakaskokemuksen ja ostamisen helppouden kehittämiseen.

Uusien palveluiden tiimissä Marja keskittyy sisäisen palvelukehitysprosessin ja -kulttuurin jalkauttamiseen. Sen lisäksi hän on aktiivisesti mukana uusien palveluiden kehittämisessä, osallistuen mm. asiakasymmärryksen keräämiseen, konseptien suunnitteluun ja palveluiden tuotteistukseen.

Miksi tulit L&T:lle töihin?

Aistin jo työhaastattelussa, että LT&:llä yhdistyy rento yrityskulttuuri ja kova tekemisen meininki. Sen suhteen odotukseni ovat myös täyttyneet. Täällä on todella hauskaa työkavereiden kanssa ja vahva me-henki. Uusia kehitysideoita kokeillaan rohkeasti ja vastuuta on tarjolla riittävästi.

Mitä uutta olet tuonut L&T:lle?

Olen aikamoinen duracell-pupu, ja olen siksi tuonut ripauksen aktiivisuutta meidän palaverikulttuuriin. Vedän taukojumppaa kokouksissa ja sakotan myöhästymisestä burpee-yleisliikkeillä. Lisäksi olen pyrkinyt tuomaan sisäiseen viestintään kalvosulkeisten rinnalle uudenlaisia viestintätapoja, kuten videoita, sarjakuvien piirtämistä ja tarinankerrontaa.

Mitä olet oppinut viimeisen vuoden aikana?

Järjestimme syyskuussa sisäisen hackaton-tapahtuman, johon valittiin henkilöstä hakijoita mukaan kehittämään uusia palvelukonsepteja ja oppimaan palvelumuotoilusta. Se oli itsellekin loistava muistutus siitä, miten paljon voi pienellä porukalla saada aikaan, kun motivaatio, fokus ja ilmapiiri ovat kohdillaan.

Mikä on ollut ylpein hetkesi tähän mennessä?

Meidän tiimi on ajamassa aika suurta kulttuurinmuutosta, kun pyrimme koko henkilöstön voimin innovoimaan ja kehittämään uusia palveluita. Siksi pienetkin asiat saavat ylpeäksi, esimerkiksi joka ikinen kerta, kun joku syöttää uuden idean meidän Ideakanavaan.

Minkä neuvon antaisit potentiaalisille työnhakijoille L&T:lle?

Meillä arvostetaan tuumasta toimeen -asennetta ja rohkeutta laittaa kädet saveen, joten kannattaa tuoda esille omaa aktiivisuutta. Lisäksi sanoisin, että ei tarvitse olla mikään ympäristöalan asiantuntija, niitä meitä on paljon omasta takaa. Koska rakennamme uutta liiketoimintaa, ovat näkökulmat muilta toimialoilta erittäin tervetulleita!

Miten itse toteutat kiertotaloutta?

Pyrin välttämään turhaa ostamista käyttämällä Vaaterekki-nimistä palvelua, jonka kautta voi lainata suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita kuukausijäsenyysmallilla. Olen myös hankkiutunut itselle kertyneistä turhista vaatteista eroon Relove -second hand palvelun kautta. Tosin sieltä helposti tarttuu mukaan myös uutta tilalle, mutta on ainakin kierrätettyä.

HubSpot Video

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT!

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.