Asiakastarinat
03.11.2020 |

Hygieeninen Tomppa-jäteastia puristaa roskat ihan itse

Esimerkiksi kauppakeskuksissa ja julkisen liikenteen asemilla kulkee päivittäin tuhansia ihmisiä, jotka tiputtavat käsistään tuhansia roskia jäteastioihin. L&T:n jälleenmyymän TOM-jäteastian kansi avautuu automaattisesti ja roskat voi laittaa roskikseen hygieenisesti ilman kosketusta. Jäteastiaan mahtuu myös jopa 7 kertaa enemmän jätettä kuin perinteiseen astiaan, koska Tomppa osaa itse puristaa roskat tiiviiksi. Näin voidaan säästää siivoojien arvokasta työaikaa, mikä merkitsee myös kustannussäästöjä.

"Etenkin näin korona-aikaan on tärkeää, että roskat saa laitettua jäteastiaan ilman kosketusta, eikä automaattista Tom-astiaa tarvitse tyhjentääkään yhtä usein. Saamamme palaute on ollut varsin positiivista, ja Tomppa-astioita onkin yhä useampien ulottuvilla", kertoo liiketoimintapäällikkö Jani Nuppola

Nuppolan mukaan eräässä kohteessa säästyi puoli tuntia siivoojien työaikaa joka päivä, kun jäteastioita ei enää tarvinnut tyhjentää yhtä usein kuin ennen.

"Puoli tuntia päivässä saattaa vielä kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta esimerkiksi viikkotasolla aikaa säästyy jo yli kolme tuntia", Nuppola laskee. 

Katso video:

 

 

Tomppa on myös siisti, tyylikäs ja turvallinen

TOM-jäteastian etuihin kuuluu ehdottomasti myös siisteys sekä turvallisuus. Koska jäteastian sisällä on vahva muovisäkki, nesteet eivät lähde valumaan roskiksen läpi lattioille.

"Meille kaikille on varmasti tuttu näky, kun roskiksen sisältä on vaikkapa kahvia valunut noroksi lattialle. TOM-jäteastian kanssa tämä inhottava ongelma saadaan taklattua. Lisäksi automaattisen jäteastian sisällä on liikkeentunnistin, joka avaa luukun automaattisesti, kun käsi heilahtaa luukun eteen. Näin ollen kädet eivät sotkeennu, kun roskan pudottaa jäteastian uumeniin. Jäteastia ei myöskään purista roskia, jos luukku on auki, joten se on myös turvallinen käyttää", Nuppola kertoo lisää laitteen ominaisuuksista. 

Laitteen saa myös vuokralle ja brändättyä oman näköiseksi

TOM-jäteastian hinnoittelu on mietitty asiakasystävälliseksi niin, että laitetta ei tarvitse ostaa omaksi, vaan sen voi myös vuokrata kuukausihintaan. Laitteesta on olemassa kaksi erilaista mallia. Kalliimmassa mallissa on mukana etävalvontajärjestelmä, joka ilmoittaa esimerkiksi tekstiviestillä siivous- ja huoltojoukoille, kun roskis on täynnä. 

TOM-jäteastian voi myös brändätä oman yrityksen näköiseksi. Astian ympärille on hyvin helppo suunnitella yrityksen ilmettä noudattavat teipit. 

kamppi2_002

TOM-jäteastia pähkinänkuoressa

  • L&T jälleenmyy astiaa yhteistyössä valmistaja Orwakin kanssa
  • Jäteasian kansi avautuu automaattisesti ilman kosketusta
  • Jäteastia puristaa roskat itse, joten siihen mahtuu jätteitä jopa 7 kertaa tavallista jäteastiaa enemmän
  • Laite on siisti ja turvallinen käyttää
  • Laitteen saa helposti brändättyä oman yrityksen näköiseksi
  • Laitetta ei tarvitse ostaa, vaan sen voi vuokrata kuukausihinnalla

Kysy lisää ja pyydä tarjous

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.