Asiakastarinat
14.04.2021 |

Toimiva jätepiste lisää koko pihapiirin viihtyisyyttä

Jätekeräyspisteen toimivuuden parantaminen on pieni panostus, mutta sillä on suuri vaikutus pihapiirin viihtyisyyteen. Sotkuinen, ahdas ja pursuileva jätepiste on taloyhtiöiden yleinen ongelma, joka myös houkuttelee jyrsijöitä ja lintuja paikalle. Meillä L&T:llä on tarjota tähän simppeli ratkaisu: jäteastioihin asennettavat jäteastiasuojat.

Astiasuojilla luot pihaan yhdenmukaisen ja selkeän jätekeräyspisteen, jossa on kiva piipahtaa lajittelemaan. Erilaiset jätteet vaativat erikokoiset jäteastiat, mutta astiasuojien ansiosta eri jätteille tarkoitetut astiat ovat keskenään samannäköisiä ja tyylikkäitä.  

 
Hoitamaton jätekeräyspiste on usein myös paloturvallisuusriski. Astiasuoja on mahdollista varustaa myös lukolla, jolloin ulkopuoliset eivät pääse jätteisiin käsiksi. Meiltä saat myös TopLine Firesafe -astiasuojan, joka on täysin paloturvallinen ratkaisu. Maailman ensimmäiset täysin paloturvalliset Firesafe-astiasuojat eroavat tavallisista TopLine-astiasuojista kivilevyllä suojatulla sisäpinnallaan.  
 

Kärsitkö sinäkin jätepisteenne epäsiististä yleisilmeestä, väärinkäytöstä tai jyrsijäongelmasta?

 
Kätevät jäteastiasuojat tekevät kerralla jätepisteen ja koko pihapiirin siistiksi ja viihtyisäksi. Jäteastiasuojiin on saatavilla lukitus, joka pitää kutsumattomat vieraat poissa ja takaa sen, että jäteastiat pysyvät vain asukkaiden käytössä. Tavalliset jätekatokset eivät ole umpinaisia, jolloin jyrsijät ja linnut pääsevät suojaamattomiin jäteastioihin käsiksi. Jäteastiasuojien tiivis rakenne pitää jyrsijät ja linnut loitolla, jolloin ne eivät pysty levittämään jätteitä ympäri pihaa. 
 
Hämeentie-21-jäteaseman-lähtötilanne-web Taloyhtiön jätekeräyspiste ennen astiasuojia. 
 
 
Hämeentie-21-kuva-webSaman taloyhtiön jätekeräyspiste TopLine-astiasuojilla.
 
Astiasuojamme ovat siirrettäviä sekä mukautettavissa muuttuvien tarpeiden myötä. Jos astiasuojien tarve tulevaisuudessa kasvaa, haluatte lisätä tai poistaa lukitukset, parantaa paloturvallisuutta kivilevyillä tai jätepisteen sijaintia täytyy siirtää, meiltä saatte juuri teidän tarpeitanne vastaavat päivitykset jätepisteelle. Standardivärin harmaan lisäksi jäteastiasuojat voidaan myös maalauttaa millä tahansa RAL-värikartaston värillä juuri teidän ympäristöönne sopivaksi.  
 
Jätepisteeseen panostaminen vaikuttaa merkittävästi koko taloyhtiön yleisilmeeseen sekä asukkaiden viihtyvyyteen. Haluatko sinäkin tehdä taloyhtiösi jätepisteestä toimivan kokonaisuuden? Ota yhteyttä niin mietitään juuri teille sopiva ratkaisu. 
×

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.