Asiakastarinat
17.08.2017 |

Teollisten tukipalveluiden osto-opas ilmestynyt – lataa maksutta!

Miten teollisia tukipalveluita kannattaa ostaa? Miten varmistaa, että hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme uudessa maksuttomassa oppaassamme.

Teollisen toiminnan tekniset prosessipuhdistukset, jätehuolto, puhtaanapidon palvelut, kiinteistöpalvelut sekä muut tukipalvelut mielletään usein pakolliseksi pahaksi – asioiksi, jotka on vain saatava jollakin tavalla järjestettyä.

Kaikki nämä tukipalvelut ovat kuitenkin toiminnan jatkuvuuden kannalta perusedellytyksiä, ja ilman näitä toimintaa olisi mahdotonta suorittaa ja ylläpitää.

Ota nämä huomioon, kun ostat teollisia tukipalveluita

Ostajan näkökulmasta teollisuuden tukipalveluissa korostuvat erityisesti hinta, laatu, palvelujen saatavuus ja turvallisuus – kaikki erittäin tärkeitä ja välttämättömiä osatekijöitä. Mutta mitä muita asioita on otettava huomioon teollisia tukipalveluja ostaessa?

  • Mistä tukipalvelujen hinta muodostuu ja mitkä ovat kokonaiskustannukset?
  • Kannattaisiko mieluummin keskittää ja hankkia kaikki tukipalvelut samasta paikasta vai ostaa kertasuoritteita?
  • Miten työturvallisuutta voidaan parantaa?
  • Miten vertailla palveluntarjoajia ja varmistaa, että valinta kohdistuu varmasti tarpeita parhaiten vastaavaan palveluntarjoajaan?

Tämä opas on luotu tuomaan helpotusta ostajan, tuotantopäällikön ja yritysjohdon päätöksentekoon sekä tukipalvelujen tarpeen ja palveluntarjoajien arviointiin.

Kun omiin tarpeisiin ja budjettiin optimoitu palvelukokonaisuus toimii kuin rasvattu koneisto, jää yritykselle enemmän aikaa ja resursseja keskittyä omaan ydinosaamiseen ja tuottavaan toimintaan.

Lataa Teollisten tukipalveluiden osto-opas maksutta alta. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Lataa Teollisten tukipalveluiden osto-opas

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.