Asiakastarinat
05.06.2018 |

Parvekkeen tai pihan kalusteet kuormalavoista - edullisesti ja ekologisesti

Kevään loistaessa valoaan ikkunoista sisään, on hyvä alkaa suunnitella parvekkeen, terassin tai pihan elvyttämistä kesäkuntoon. Mukavat istuimet, pöytä virkistävää kesäjuomaa varten ja kukkapenkit, joihin voi laittaa yrtit ja tomaatit kypsymään kesän aurinkoon. Kaikkiin näihin soveltuu ekologiset kuormalavat ja lavakaulukset.

Kuormalava taipuu penkiksi, terassiksi tai kukkapenkiksi – vain mielikuvitus rajana

Puiset kuormalavat voi helposti maalata sisustukseen sopiviksi ja niitä voi yhdistellä erikokoisina sopimaan esimerkiksi ahtaisiin parveketiloihin. Kuormalavat ovat pinnoitusaineilla käsittelemättömiä ja jo kerran käytettyjä, eli todellisia kiertotalouden monikäyttöesineitä.

Luonnonmukaisten materiaalien ansiosta, kuormalavat soveltuvat lisäksi erinomaisesti kukkapenkeiksi tai istutusten rakennuspalikoiksi. Puisia kuormalavoja käyttäessä, ei myöskään tarvitse huolestua mikromuovien kulkeutumisesta pihan multaan. Myrkyttömät kuormalavat sisältävät vähemmän kemikaaleja kuin useat kodin kalusteet, joten niitä voi käyttää myös erinomaisina sisätilojen sisustuselementteinä.

Kuormalava_ennenjalkeen

Vinkkejä kuormalavoilla sisustamiseen ja rakentamiseen löytää helposti sosiaalisesta mediasta, sisustuslehdistä tai nettiblogeista. Rauharentola -blogissa neuvotaan kuinka kuormalavoista, terassiöljystä, parista laudanpätkästä ja patjasta voidaan loihtia kesälöhöilyn mahdollistava daybed. Kodin Kuvalehti puolestaan näyttää kuinka kuormalavoista voi rakentaa koko terassin.

Helposti nettikaupasta kotiin toimitettuna

Kuormalavoja saa L&T:n nettikaupan kautta erikokoisina viidestä eurosta alkaen ja suuremmissa erissä kotiin tai mökille kuljetettuna. 

Tutustu kuormalavojen ja kukkapenkkien valikoimaan L&T Kaupassa.

Tilaa kuormalava!

 

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.