Asiakastarinat
07.10.2019 |

Näin laitat MolokⓇ-jätepisteen kuntoon - lataa maksuton taloyhtiön tarkistuslista

Taloyhtiön vastuulla on kehittää ja parantaa koko asuinympäristön viihtyvyyttä. Tähän sisältyy myös jätepisteen säännöllinen tarkastus ja kunnossapito. Monessa taloyhtiössä MolokⓇ-jätepiste on päässyt huonoon kuntoon eikä jätepisteellä ole enää miellyttävää vierailla – näillä vinkeillä laitat jätepisteen kuntoon!

Molok®-jätesäiliöiden käyttöikä on pitkä, mutta kuten mikä tahansa kovassa käytössä kuluva laite tai työkalu, myös jätesäiliö vaatii säännöllistä huolenpitoa. Pienikin Molok®-jätesäiliön käyttöön vaikuttava vika voi hoitamattomana kasvaa isommaksi ongelmaksi ja pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteen joko jätepistettä käyttävälle asukkaalle tai Molok®-jätesäiliöt tyhjentävälle jätehuollon ammattilaiselle.

Jatkuva huolenpito ei vaadi suurta vaivaa

MolokⓇ-jätepisteen jatkuvalla huolenpidolla varmistat, että jätesäiliöt kestävät käytössä vuosikymmeniä, eikä yllättäviä korjauskustannuksia synny. Kokosimme avuksesi tiiviin tarkistuslistan, jonka avulla pidät hyvää huolta taloyhtiön yhteisestä omaisuudesta. Listan voit myös helposti jakaa koko yhtiön käytettäväksi esimerkiksi taloyhtiön Facebook-ryhmässä.

Tarkistuslista antaa selkeät ohjeet kuinka tarkastat MolokⓇ-jätepisteen

✅ yleisilmeen

✅ ulkoasun

✅ osat

Tarkistuslistasta löydät myös tiedon siitä, millaisia toimenpiteitä voit tehdä itse ja mitkä ja mitkä asiat kannattaa jättää suosiolla valtuutetun ammattilaisen hoidettavaksi.

Nappaa talteen maksuton MolokⓇ-jätepisteen tarkistuslista ja jaa se eteenpäin taloyhtiössäsi!

Lataa maksuton tarkistuslista tästä

 

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.