Asiakastarinat
01.10.2019 |

Me olemme kaikki huomisella töissä

Maailma on muuttunut pysyvästi. Viimeistään nyt meidän kaikkien on ryhdyttävä ajattelemaan ja toimimaan toisin – siten, että varmistamme kestävän huomisen. Se on hyvinvoiva huominen, joka säilyttää maailman elinkelpoisena myös tuleville sukupolville.

Me täällä Pohjolassa emme voi jatkaa luonnonvarojen holtitonta tuhlaamista, vaan meidän täytyy näyttää esimerkkiä muille ottamalla käyttöön kiertotalouden toimintamallit. Kiertotaloudessa olemassa olevat materiaalit ja rakennettu ympäristö pidetään tuottavassa käytössä mahdollisimman pitkään. Energia tuotetaan uusiutuvasti ja sitä käytetään säästeliäästi. Näin varmistamme luonnonvarojen riittävyyden huomisen tarpeisiin ja hillitsemme ilmastonmuutoksen etenemistä. 

Hyvinvointimme turvaamiseksi meillä ei ole enää varaa hukata kenenkään työpanosta.

Meidän täytyy saada kaikki halukkaat työelämään – myös ne, jotka eivät ole syntyneet Pohjolassa tai ne, jotka eivät pysty tekemään täyttä päivää. Meidän täytyy myös luoda puitteet, joissa jaksamme tehdä töitä eläkkeelle saakka ja voimme nauttia elämästä terveinä myös aktiivisten työvuosien jälkeen. Kaikella tällä varmistamme kilpailukykymme jatkossakin ja mahdollistamme hyvinvoinnin jakautumisen tasaisemmin meille kaikille.

Puhetta paremmasta on riittävästi. Nyt on tekojen aika.

Me L&T:llä olemme aina olleet edelläkävijöitä.

Meille kestävä huominen on tarkoittanut jo kauan jokapäiväisiä käytännön tekoja, joilla ammattilaisemme huolehtivat asiakkaidemme materiaaleista ja kiinteistöomaisuudesta kiertotalouden mukaisesti. Emme tyydy kuitenkaan tähän, vaan otamme jälleen uuden askeleen kestävän huomisen hyväksi.

Aiomme jatkossa haastaa itsemme, asiakkaamme ja koko yhteiskunnan ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Me L&T:llä olemme huomisella töissä.

 

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.