Asiakastarinat
04.12.2018 |

L&T:n ja Valmet Automotiven yhteistyö kehittää tehdasympäristön toimintaa

Yli 1,5 miljoonan euron arvosta toimintaa tehostavia kehitystoimenpiteitä ja yli tuhat ennakoivaa toimenpidettä työturvallisuuden eteen. Näin voidaan kiteyttää L&T:n ja Valmet Automotiven viimeisen neljän vuoden yhteistyö. Turvallisuus- ja kehitystekojen lisäksi L&T:n Tehdaspalvelu on auttanut nostamaan esimerkiksi jätteiden kierrätys- ja hyödyntämisastetta ympäristöhuollon puolella merkittävästi.

"Tavoitteenamme on osaltamme varmistaa Valmet Automotiven turvallinen työympäristö ja se, että tuotanto voi pyöriä ilman häiriöitä. Tämän arkisen työn rinnalla kehitämme jatkuvasti yhdessä Valmet Automotiven yhteyshenkilöiden kanssa uusia palveluita ja viilaamme nykyisiä mahdollisimman tehokkaaseen muotoon", kertoo yhteistyöstä L&T:n puolella vastaava Juha-Matti Laurila.

Laurilan mukaan L&T:llä ja Valmet Automotivella on käytössä yhteinen johtamismalli, jolla varmistetaan palvelukokonaisuuden joustavuus, suunnitelmallisuus ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen

"Meillä on myös selkeät käytännöt yhteistyössä ja jatkuva laadunvarmistus. Tehdasympäristössä toimittaessa töiden säntillinen organisointi sekä jatkuva seuranta ja parantaminen ovat välttämättömiä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi", Laurila kuvaa.

Laurilan mukaan viime vuosina saavutetut onnistumiset ovat osoitus molempien osapuolien arjen tekijöiden rautaisesta ammattitaidosta ja sitoutumisesta yhdessä tekemiseen. Laaja tukipalvelukokonaisuus sisältää muun muassa sen, että L&T:llä on tärkeä rooli tehtaan toimisto- ja tuotantotilojen sekä ulkoalueiden siisteyden osalta. Lisäksi L&T hoitaa jätteiden kierrätyksen ja hyödyntämisen asiakkaan puolesta jätteen syntypaikalta kierrätykseen tai asianmukaiseen loppukäsittelyyn toimitukseen saakka.

Valmet Automotiven valmistusliiketoiminta Uudessakaupungissa on kasvanut viime vuosina merkittävästi muodostaen nykyisin Suomen suurimman tuotantolaitoksen. Tärkeässä osassa tätä positiivisen rakennemuutoksen hallintaa ovat osaavat ja joustavat yhteistyökumppanit. L&T on yhteistyömme aikana pystynyt erinomaisesti vastaamaan kasvumme tuomiin haasteisiin", kertoo Valmet Automotive kiinteistö- ja kunnossapitojohtaja Hannu Porasmaa.

Katso yhteistyön keskeiset tulokset:

yhteistyontulokset_valmet_tepa-1

 

Kiinnostuitko L&T:n tehdaspalveluista? Ota yhteyttä: juha-matti.laurila@lassila-tikanoja.fi

 

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.