Asiakastarinat
25.11.2019 |

L&T:n Huipuimmat Harkat ja Kummit kohtasivat

HuippuHarkka on Lasten ja nuorten säätiön ohjelma, joka yhdistää paikallisesti nuoret ja alueen yritykset. Harjoitteluun Lassila & Tikanojalla osallistuvat HuippuHarkka-nuoret opiskelevat ammattiopiston VALMA-koulutuksessa tai ovat työtä etsiviä Ohjaamon asiakkaita. Kummit ja harkat kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa viime viikolla ja saimme tuoreita tunnelmapaloja kummien kynästä.

Kummi: kohdevastaava Airi Simola

Nuorten tapaaminen meni ihan mukavasti. Nuoret tuntuivat olevan kiinnostuneita mitä harjoitusmahdollisuuksia heille tarjotaan ja se korostaa sitä syytä, miksi tällaista projektia tarvitaan.

Ennen kohtaamista olin hivenen jännittynyt, sillä en ollut ihan varma keitä tapaamiseen tulee. Soittelin koulutusvastaava Mari Tourélle ja selvittelin asiaa. Puhelu helpotti omaa jännitystäni. Kohtaamisessa sain myös kertoa omaa uratarinaani. Toivon, että saataisiin harkkaava nuori meille tänne Käpyläänkin harjoittelemaan siivoustyötä.

huippuharkat kohtasivat lassikonjuttukuva

Kummi: siivooja Salla-Maarit Griffin

Tapaaminen nuorten kanssa meni hyvin. Tämä tulee varmasti olemaan huippuprojekti! Esitellessämme HuippuHarkka-projektia ja omia uratarinoitamme nuoret vaikuttivat kiinnostuneilta. Ajattelin etukäteen, että moni lähtee varmaan tilaisuudesta kesken pois tai siellä tuijoteltaisiin kattoa. Mutta ilokseni huomasin, että katseet olivatkin tiukasti puheenpitäjissä. Aihe oli siis kiinnostava ja selkeästi nuoria lähellä!

Lähtiessäni tilaisuudesta jäin yhden nuoren kanssa käymään läpi hänen uratarinaansa. Se oli kiinnostavaa ja toi projektia jo konkretian tasolle minullekin.

Odotan kovasti, että pääsen tutustumaan ja ohjaamaan nuorta. Jännitys kuten innostuskin ovat varmasti molemminpuolisesti koettuja tunteita. Toivoisin, että harkkajaksolta nuorelle jäisi positiivinen ja itsevarma olo lähteä työelämään. Itse odotan vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja myöskin tokihan tämmöisessä projektissa oppii myös itse uusia asioita ohjattavalta.

Seuraa tarinaa!

Kerromme HuippuHarkka-ohjelman etenemisestä erilaisin sisällöin vuoden 2019 lopun ja vuodenvaihteen aikana. Annamme puheenvuoroja niin valmentaville asiantuntijoille kuin itse nuorillekin. Seuraa siis Lassikkoa ja sosiaalisen median kanaviamme!

Me rakennamme kestävämpää tulevaisuutta, koska olemme Huomisella Töissä!

 

Lue lisää siitä, mitä Huomisella töissä tarkoittaa L&T:lle

 

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.