Asiakastarinat
05.04.2019 |

L&T Smartti helpottaa kiinteistöpäällikön arkea

Kiinteistöpäälliköiden vastuulla on valtava määrä kiinteistöihin liittyviä tehtäviä alkaen erilaisten hankkeiden koordinoinnista kiinteistöpalveluiden kilpailuttamiseen ja hankintaan sekä vuokrasopimusten laadintaan. L&T:n uusi Smartti -energiapalvelu tuo helpotusta kiireiseen arkeen.

Lassila & Tikanojan tekemisen keskiössä on aina ollut asiakas. Teemme jatkuvasti töitä miettien, miten voimme palvella asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja kattavammin. Viimeisin osoitus tästä on L&T Smartti -energiapalvelu.

Smartti ottaa kokonaisuuden haltuun

L&T Smartti -energiapalvelu selvittää energian kulutukseen ja kiinteistön olosuhteisiin liittyviä ongelmia, joihin voi muutoin olla vaikea saada apua. Tyypillisiä ongelmatapauksia ovat esimerkiksi lämpötilaan liittyvät reklamaatiot, joihin ei tunnu löytyvän ratkaisua. Usein juuri tämän kaltaisten ongelmien selättäminen parantaa myös energiatehokkuutta.

Silloin kun ongelmien juurisyy ei löydy yksittäisistä laitteista vaan suuremmista kokonaisuuksista, rinnakkaisvaikutusten ymmärtämisestä tulee välttämätöntä. Tähän normaali tekniikan kunnossapito ei aina taivu.

L&T Smartti pureutuu kiinteistötekniikan prosesseihin ja tarjoaa valmiiksi mietittyjä ratkaisuja olosuhteiden parantamiseksi ja energiankulutuksen pienentämiseksi kustannusarvioineen. Tarvittaessa Smartti voi ottaa haltuun vaikka koko energiatehokkuusjohtamisen tai olla vain apuna energiatehokkuuden suunnittelussa tai hankintaohjeiden laadinnassa.

Elinkaariajattelu on fiksua kiinteistönhoitoa

L&T Smartti -energiapalvelun tavoitteena on tehdä kiinteistöistä energiaviisaita. Jotta se onnistuisi, on kartoitettava lähtötilanne, ennakoitava kiinteistötekniikan ylläpidon tarve, ja tehtävä pitkän tähtäimen suunnitelma. Näissä asiantuntijamme auttavat mielellään.

  • Kartoitus: Usein yhteistyö alkaa energiatehokkuuskartoituksesta, jossa selvitetään kiinteistön tämänhetkinen tilanne. Kartoituksen jälkeen ollaan jo paljon viisaampia nykytilasta. Energiatehokkuusasiantuntijamme kartoittavat kiinteistön järjestelmät ja ohjaavat suunnittelua energiatehokkuuden sekä ennakoivan kunnossapidon näkökulmasta.
  • Ennakointi: Ennakoivalla kunnossapidolla voidaan hyödyntää parhaat saatavilla olevat teknologiat sen sijaan, että laitteiston pettäessä hankitaan vain korvaava tilalle. Järkevällä hankintaohjeistuksella kunnossapitoon saadaan energiatehokkuus mukaan. Ennakointiin kuuluu myös yhdessä asiakkaan kanssa laadittu ohjeistus, jossa otetaan kantaa siihen, minkälaisilla laitteilla olevassa olevaa laitekantaa lähdetään korvaamaan.
  • Pitkän tähtäimen suunnitelma: Kokonaisuuden täydentää pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) laatiminen tai tarkentaminen. Pitkän tähtäimen suunnitelma vaatii aina asiantuntija-apua, koska järjestelmiä on niin paljon. Energiatehokkuusasiantuntijamme ovat ajan hermolla tarjolla olevista ratkaisuista ja tuotteista, ja osaavat poimia asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevat ratkaisut ja teknologiat.

Tiivistäen sanottuna L&T Smartti hoitaa energiatehokkuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon liittyvät asiat puolestasi, jolloin voit keskittyä rauhassa arjen pyörittämiseen ja luottaa siihen, että johtamasi kiinteistö on varmasti energiaviisas.

 Tutustu L&T:n Smartti-palveluun

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.