Asiakastarinat
07.05.2021 |

L&T pilotoi liimapakkausten kierrättämistä yhdessä Keskon ja Kiillon kanssa

L&T on aloittanut yhdessä Kiillon ja Keskon kanssa muovipakkausten erilliskeräyskokeilun, jossa pääkaupunkiseudun valikoiduissa K-Raudoissa kerätään liimatuotteiden PP-muovipakkauksia uudelleenkäytettäväksi. Tuo siis tyhjät liimapakkaukset kierrätettäväksi valikoituihin K-Rautoihin pääkaupunkiseudulla!

Keräiltävä materiaali on rajattu PP-muovipakkauksiin, joiden koko on enintään 15 litraa. Tällaisia pakkauksia ovat esimerkiksi Kiillon valmistamat tapetoinnissa käytettävät seinäliimat. Varoitusmerkinnällä varustetut pakkaukset, esimerkiksi saumalaastit, on rajattu tämän keräyksen ulkopuolelle. Mukana keräyksessä ovat seuraavat pääkaupunkiseudun K-Raudat:

  • K-Rauta Vantaanportti
  • K-Rauta Oulunkylä
  • K-Rauta Pasila PRO Center (yritysasiakkaat)
  • K-Rauta Lanterna

Lassila Tikanoja Kesko Kiilto muovipakkausten kerääminen pilotti

- Tämän erilliskeräyspilotin taustalla on idea muovipakkausten suljetusta kierrosta: Kiilto valmistaa liimoja, K-Rauta myy tuotteita ja kerää asiakkailta tyhjät ja puhtaat pakkaukset keräyslavalle, L&T noutaa muovipakkaukset ja toimittaa kierrätyslaitokselle, pakkausvalmistaja tekee kierrätysmateriaalista uusia pakkauksia, joita Kiilto käyttää tuotteiden pakkauksina. Kiillon valkoiset suorakaiteen muotoiset astiat muuttuvatkin syksyn aikana kierrätysmuovia sisältäviksi harmaiksi pakkauksiksi, asiakkuuspäällikkö Tiina Uusitalo L&T:ltä kertoo.

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.