Asiakastarinat
11.02.2022 |

L&T palvelee Jyväskylän yrityksiä vuosikymmenten kokemuksella

L&T on palvellut jyväskyläläisiä yrityksiä jätehuollossa jo yli 50 vuoden ajan. Valtakunnallisen toimijan vankka kokemus sekä perusteellinen paikallinen tuntemus varmistavat parhaan mahdollisen jätehuollon palvelun Suomen Ateenaksikin kutsutun yliopistokaupungin yrityksille.

L&T on toiminut Jyväskylässä jo vuodesta 1969 lähtien ja hoitaa alueella jopa yli tuhannen yrityksen jätehuollon ja kierrätyksen palvelut luotettavasti ja ammattitaidolla. Jätehuollon asiakkaina Jyväskylässä on niin pienempiä paikallisia firmoja kuin alueen tunnettuja isoja organisaatioita, aina legendaarisista grillikioskeista Jyväskylän Yliopistoon tai kauppakeskus Seppään.

L&T on luottokumppani myös monissa Jyväskylän alueen tunnetuissa tapahtumissa: olemme pitkäaikainen jätehuollon kumppani esimerkiksi Jyväskylän Messut Oy:lle. Myös yhden Jyväskylän ikonisimman urheilutapahtuman, Secto Rally Finlandin, jätehuolto tuotetaan täysin hiilineutraalisti L&T:n toimesta. Jäteastioiden lisäksi L&T toimittaa tapahtumiin myös Bajamajat ja hoitaa kaikkien jätteiden asianmukaisen käsittelyn.

- Jyväskylässä tarjoamme yritysasiakkaille kattavat ja uuden jätelain vaatimukset täyttävät jätehuollon ja kierrätyksen sekä viemärihuollon palvelut. Viime vuoden puolella kasvoimme Sihvari Oy:n yrityskaupan myötä, joten meitä on Jyväskylän alueella nyt entistäkin isompi ammattitaitoinen ja hyväntuulinen porukka L&T:läisiä palvelemassa yrityksiä. Meidän kanssa on sujuvaa asioida, oli tarve sitten tilata yksi jätepuristin tai toteuttaa isompikin jätehuollon ja kierrätyksen uudistus, myyntineuvottelija Ninna Lindgren kertoo hymyillen.

L&T:n jätehuollossa on töissä yli 50 jäteautonkuljettajaa, jotka ovat kaikki oman alansa ammattilaisia ja tuntevat seudun kuin omat taskunsa. Tiesitkö että jäte- ja viemärihuollon kuljettajat hyppäävät autoon ja lähtevät reiteilleen Seppälänkankaan Sepelitieltä? Sepelitien toimipisteen yhteydessä toimii myös L&T:n jätehuollon kierrätyslaitos, jonne Jyväskylän alueelta kerätyt jätejakeet pääasiassa toimitetaan. Laitoksella materiaalit kierrätetään vastuullisesti ja hyödynnetään eteenpäin joko materiaalina tai energiana. Vaaralliset jätteet puolestaan kierrätetään keskitetysti L&T:n omassa terminaalissa Sääksvuoressa.

Oletko valmis laittamaan yrityksesi kierrätysasiat kuntoon ja nostamaan kierrätysastetta?

Jätä yhteydenottopyyntö Jäljetön yritys -sivustollamme

 

Jyväskylän L&T:llä jätehuollon ammattilaiset tuntevat seudun ja paikallisten yritysten tarpeet

Jokainen yritys on erilainen, ja siksi jätehuollon kokonaisratkaisu räätälöidään Jyväskylässäkin sopimaan juuri kunkin yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. L&T:ltä yritykset saavat kaiken jätehuoltoon lajitteluohjeista keräysvälineisiin, tyhjennys- ja kuljetuspalveluihin sekä materiaalin käsittelyyn ja kierrätykseen. Myös vaarallisten jätteiden kierrätys hoituu vankalla kokemuksella. Kinkkisissä kierrätyspulmissa apuna ovat myös L&T:n ympäristömanagerit, jotka ratkovat materiaalivirtoja ja kierrätyksen kehityskohteita tarvittaessa paikan päällä.

Autamme asiakkaitamme lajittelemaan ja kierrättämään jätteet aina mahdollisimman vaivattomasti, turvallisesti sekä kustannustehokkaasti. Palvelumme ovat saatavilla kaikenkokoisille yritysasiakkaille Jyväskylässä ja sen lähialueilla.


L&T:ltä kattavat jätehuollon palvelut Jyväskylän alueen yrityksille

 • Jätehuollon nykytilan kartoitus, lajittelusuunnitelma ja -koulutukset
 • Jäteastioiden ja -laitteiden myynti ja huolto, astiamerkinnät ja lajitteluohjeet
 • Yritystoiminnassa syntyvien jätteiden erilliskeräys (esimerkiksi muovit, pahvit, rakentamisen jätteet ja elintarvikejätteet)
 • Vaarallisten jätteiden keräys ja kierrätys
 • Tietoturvallisen jätteen tuhoaminen
 • Ympäristömanageripalvelu haastaviin kierrätyspulmiin
 • Hiilineutraali jätehuolto -palvelu, jonka avulla jätehuolto on täysin hiilineutraalia.

Arkea helpottavat digitaaliset palvelut yrityksille:

 • Oma L&T -asiointipalvelu jätehuollon arkiseen asiointiin
 • Rakennustyömaiden tarpeisiin Raksanappi-asiointikanava
 • Sähköinen jätehuollon seuranta ja siirtoasiakirja
 • Ympäristönetti-palvelusta jäteraportit ja jätehuollon data

Tiesitkö että myös iso osa L&T:n asiakaspalvelusta on keskitetty juuri Jyväskylään? Lutakonaukion asiakaspalvelukeskuksessa otetaan vastaan ja hoidetaan keskitetysti ympäri Suomea tulevat henkilö- ja yritysasiakkaiden puhelut ja sähköiset yhteydenotot. L&T:n asiakaspalvelu on kaupungissa merkittävä työllistäjä yli 50 työntekijällä ja hyvässä porukassa tehdään töitä niin vakituisessa työsuhteessa kuin vaikkapa kesätöissä. Monen L&T:läisen ura on itse asiassa alkanut nimenomaan Jyväskylän aspasta!

L&T jätehuolto palvelee Jyväskylässä

Olemme valmiit auttamaan sinua ja yritystäsi jätehuollon asioissa! Jätä yhteydenottopyyntö Jäljetön yritys -kampanjan sivuilla:

Jätä yhteydenottopyyntö Jäljetön yritys -sivustollamme

 

×
Lue lisää Jäljettömästä Yrityksestä!

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.