Asiakastarinat
13.03.2018 |

Kotiaskareet nyt yhtä helppoja kuin leffan katselu – netistä tilattavat Helppo-palvelut jeesaavat arjessa

Uudet Helppo-palvelut tarjoavat vaivattomia ratkaisuja arjen töihin, kuten tavaran varastointiin, rikkinäisten kalusteiden lajitteluun ja siivoukseen. Helppo-palveluiden tilaus onnistuu netiklikkauksella.

Hyppäät kotiovelta vihlovan pakkasilman läpi autoon, jonka ratin kurvaat kohti muutaman kilometrin päässä sijaitsevaa videovuokraamoa. Muovisten koteloiden täyttämästä hyllystä valitset iltaan sopivan elokuvan, ellei se kyseinen huippuleffa ole liikkeestä jo tänä iltana loppu. Jonotat kassassa vartin verran oikeutta maksaa lainasi, ja etsit liukkaalta parkkipaikalta taas oman autosi. Ennen elokuvaillan aloittamista pitäisi vielä poimia leffamätöt kaupungin parhaasta pizzeriasta, jonne ajaa tähän aikaan illasta puolessa tunnissa. Vihdoin takaisin kotiin saavuttuasi pizzasi on kylmä, auto on polttanut muutaman litran bensaa ja koko touhuun on tuhraantunut pari tuntia.

Monet muistavat vielä yllä kuvaillun rumban, olihan tällainen illanvietto elokuvien parissa normaalia vielä viime vuosituhannen lopussa. Onneksi nykyään asiat ovat toisin. Iltaan sopivan ruoka-annoksen saa tilattua laajasta valikoimasta kaupungin ravintoloita kuumana kotiin toimitettuna parilla älypuhelimen ruudun napautuksella. Ruokaa odotellessa, voi elokuvavalinnan tehdä lähes rajattomasta netin suoratoistopalveluiden valikoimasta. Koko rento lauantai-ilta organisoituu sohvankolosta mukavimmissa verkkareissa ja ilman edes lompakon etsimistä.

Jätetään turha sähläys 90-luvulle

Vaikka ihmiset tuntevat ajatukset videovuokraamoiden parkkipaikoilla pyörimisestä nykyään lähinnä nostalgisina, monet meistä hoitavat kotiaskareemme silti samalla kankealla ysärityylillä.

Puhki kuluneen sohvan siirto on yhtäkkiä projekti, jota varten täytyy kerätä lähipiiristä kantoapua juomapalkalla, etsiä ja vertailla pakettiautovuokraamoja ja suunnitella kokonainen sunnuntai kyseisen mööpelin kuskaamiseen lähimmälle kierrätysasemalle. Aikaa, rahaa, bensaa ja hermoja kuluu – aivan kuin silloin ennen!

Asiat hoituisivat nykyään kuitenkin niin paljon helpommin, ja juuri sillä tavalla kuin odottaa saattaa. Älypuhelimen tai läppärin ruudulta ilman oman ajan haaskausta tai kodista poistumista.

Jos siis olet jo tottunut nauttimaan vapaa-ajasta nykyaikaisesti, älä jämähdä viime vuosituhannelle myöskään vapaa-aikaa katkovissa kotitöissä.

Jos kotinurkissa odottaa tavaraa kierrätykseen tai varastoon pääsyä, klikkaa itsesi Helppo-palveluiden sivuille ja tilaa hommat hoitoon ilman stressausta. Tilauksen ehtii tehdä helposti vaikka sitä ruokakuljetusta odotellessa, tai seuraavaa suoratoistoleffaa valitessa.

Tutustu Helppo-palveluiden tarjontaan

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.