Asiakastarinat
31.08.2016 |

Kesätyö antaa arvokasta työkokemusta

Keskustelimme taannoin tyttäreni kanssa työstä ja sen merkityksestä. Hän oli niiden onnellisten nuorten joukossa, jotka onnistuivat saamaan L&T:ltä kesätyöpaikan.

Parin kuukauden siivoojan pesti L&T:llä oli merkittävä kahdesta syystä. Se oli ensimmäisenä työpaikkana arvokas työkokemus ja sitten siitä sai vielä pesämunan tulevaa vaihto-oppilasvuotta varten.

Työpaikka on elämän peruselementti ja tukijalka, jonka ympärille koko yhteiskunta rakentuu. Nuoret opiskelevat valmistuakseen ammattiin.

Ammatista maksettavalla palkalla rahoitamme oman elämämme ja palkasta maksettavilla veroilla yhteiskunnan palvelut.

Työmahdollisuuksien edistäminen on kestävää työtä ja kriittistä yhteiskunnan palveluiden turvaamiseksi.  L&T on merkittävä työllistäjä, Suomen 15. suurimman työnantajan joukossa. Teemme lähes 4.000 työsopimusta joka vuosi ja tänäkin vuonna me tarjosimme 1000 nuorelle kesätyömahdollisuuden.

Minä listasin olleeni urani aikana 15 eri työpaikassa, joista viimeisessä on tosin venähtänyt jo 24 vuotta. Sinällään muuten hauska sattuma, että ensimmäiset työpaikkani talonmiehenä ja Erämessujen pahvipuristimen hoitajana ovat hyvin lähellä nykyistä toimialaamme. Siihen aikaan vielä talkkari poltti roskat taloyhtiön uunissa ja nyt vastustan jätteen polttoa henkeen ja vereen.

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.