Asiakastarinat
06.09.2017 |

Helpponouto on muuttajan paras kaveri

Muuttaminen on usein iso projekti, jossa käydään läpi kertyneiden tavaroiden kirjo ja päätetään, mitkä tavaroista saavat tulla mukaan uuteen paikkaan ja mitkä heitetään pois. Ja aika usein niistä luovuttavista tavaroista kertyvä pino kasvaa korkeaksi, kun muutto lähestyy. Vanhoista tavaroista haluaisi eroon helposti ilman pakettiauton vuokrausta ja käyntiä sorttiaseman kautta.

Tamperelainen Annica päätti käyttää muuttonsa yhteydessä L&T:n Helpponouto-kierrätyspalvelua. Pois heitettävää oli paljon, ja pakettiauton vuokraus sekä yksittäisten tavaroiden kierrätys olisi vienyt paljon aikaa sekä rahaa. Nyt kaikki kierrätykseen menevä lähti Helpponoudon mukana kerralla pois.

"Tämä oli minulle tosi kätevä! He saapuivat paikalle sovittuun aikaan, katsoivat tilanteen ja minä maksoin noudon. Sen jälkeen he alkoivat kantaa tavaraa autoon ja homma oli sillä hoidettu", Annica kiteyttää.

Helpponouto toimii niin, että asiakas voi tilata netin kautta noutopalvelun itselleen sopivana ajankohtana. Helpponoudon kuljettajat saapuvat sovittuna aikana ja palvelun voi maksaa helposti kortilla paikan päällä. 

Helpponouto toimii tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Turussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Tampereella näiden lähiseudut huomioiden.

Katso oheiselta videolta tarkemmin, kuinka Helpponouto hoiti Annican projektin:

 

 

Tilaa Helpponouto

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.