Asiakastarinat
09.04.2018 |

Helppo kevätsiivous – vain kolme kohtaa

Kevätsiivous onnistuu nyt nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen. Kodin saa puhtaaksi vain kolmella askareella, ja yhteen niistä kuuluu hillomunkki!

Kesä lähestyy ja auringonvalon määrä lisääntyy päivä päivältä. Auringon paistaessa kodin ikkunoista, alkaa helposti huomaamaan erinäisiä talven aikana kertyneitä tahroja ja pölypalloja. Harva nauttii siivouksesta vapaa-aikana, joten kevätsiivouksen suunnittelu ja toteutus on useimmille mälsää hommaa.

Kevätsiivouksen voi kuitenkin tehdä helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Tätä kolmikohtaista listaa seuraamalla, saat kodin putipuhtaaksi ennen vappua ja säästät vapaa-aikaasi vaikka kevätauringossa ulkoiluun tai sohvalla löhöilyyn.

  1. Ylimääräiset tavarat poistoon tai varastoon

Kevätsiivous kannattaa aloittaa käymällä läpi kaikki asunnon kaapit ja komerot. Kriittistä silmää käyttäen! Tavaranpaljoudesta kannattaa erotella poistoon tai varastoon lähtevät tavarat. Esimerkiksi toppavaatteet, pulkat, luistimet ja muut talvivälineet voi hyvin varastoida kesäksi. Vähäiselle käytölle tai ylimääräisiksi jääneistä vaatteista, huonekaluista, astioista tai vaikka kirjoista kannattaa puolestaan hankkiutua eroon.

Erottelun jälkeen poistoon lähteville tavaroille voi tilata noudon suoraan kierrätykseen Helpponoudosta.

  1. Koko koti siistiksi parilla klikkauksella

Kun ylimääräinen tavara on saatu pois kaappeja ja nurkkia täyttämästä, on aika siirtää huomio kodin likaan ja pölyyn. Keväällä on oikea aika tehdä normaalin kotisiivouksen lisäksi myös hankalammat kodin siivoustyöt. Ikkunoiden, uunin, jääkaapin, sisäseinien sekä saunan pesu kannattaa tehdä kirkkaassa kevätvalossa ja ennen alkukesän juhlia. Ennen vanhaan tämä olisi tarkoittanut useita tunteja tai pahimmillaan päiviä kestävää siivousrumbaa.

Netistä tilattu ammattilaisten tekemä kotisiivous saattaa kuitenkin säästää vapaa-aikaa, energiaa ja hermoja. Lisäksi lopputuloksessa näkyy ammattilaisten kädenjälki, oman vastahakoisen hutiloinnin sijaan.

  1. Palkitse itsesi

Onneksi olkoon, olet saanut kevätsiivouksen tehtyä nopeammin ja helpommin kuin koskaan aiemmin! Nyt on aika palkita itsensä kevätsiivouksen suorittamisesta käyttämällä siivoamisesta säästettyä vapaa-aikaa rentoutumiseen. Syö vaikka herkullinen hillomunkki, korkkaa virkistävä juoma tai ota hyvin ansaitut päiväunet!

 

 
Päivitetty 13.12.2018

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.