Asiakastarinat
15.09.2017 |

Finnveran toimistomuutto sujui mutkattomasti yhteistyön ansiosta

L&T ja Muuttohaukat Oy toteuttavat yhteistyössä erilaisia yritysmuuttoja. Yhteistyön tavoitteena on tarjota yritysasiakkaille kokonaisvaltaisia muuttopalveluita. Yksi yhdessä toteutetuista projekteista on kesällä 2016 rahoitusyhtiö Finnveralle tehty Helsingin toimipisteen muutto.

Muuttohaukat on muuttoihin ja tilamuutospalveluihin erikoistunut perheyritys. L&T:n ja Muuttohaukkojen yhteistyö alkoi alun perin yhteisen asiakkaan myötä. Asiakkaalla oli tarve, jonka täyttämiseksi tarvittiin sekä Muuttohaukkoja että L&T:tä. Sen jälkeen yhteistyötä on laajennettu ja kehitetty aktiivisesti.

"Meillä ja L&T:llä on paljon yhteisiä asiakkaita. Olemme huomanneet, että pystymme täydentämään toistemme palveluita. L&T:llä on vahvaa osaamista esimerkiksi uusiokäyttö- ja jätepuolella. Heiltä löytyy vakiona jäteastioita, joita voimme toimittaa asiakkaalle ja tyhjentää niitä asiakkaan lukuun", kertoo Muuttohaukkojen avainasiakkuuspäällikkö Jani Vivolin.
 
"Toimistomuuttoa tehdessä saattaa olla paljon vanhoja kalusteita, joita ei pystytä hyödyntämään uudessa tilasuunnitelmassa. Pyrimme parhaamme mukaan löytämään niille uudet käyttäjät. Joissain tilanteissa tämä ei kuitenkaan ole mahdollista. Silloin erittelemme kalusteet omiksi jakeikseen ja toimitamme ne L&T:lle jatkokäsiteltäväksi", Vivolin jatkaa.

muuttohaukat_muuttonainen_16_9.jpg

Sujuva ja organisoitu muutto

Kesällä 2016 Muuttohaukat ja L&T toteuttivat yhteistyössä rahoitusyhtiö Finnveran Helsingin toimiston muuton. Muuttohaukat vastasi tavarakuljetuksista vanhoista tiloista uusiin tiloihin. Jo aiemminkin toimiston siivouksesta huolehtinut L&T vastasi myös muuttosiivouksesta. Finnveran kiinteistöpäällikkö Arto Kontio oli mukana seuraamassa muuttoa Esplanadilta Ruoholahteen.

"Kuvio oli selkeä ja minun kannaltani helppo hoitaa. Jos tarvitsimme muutoksia, niin puhelinsoitto Janille riitti. Varsinainen muutto meni suht sujuvasti. Suurin työ muutossa oli vanhan toimipisteemme tyhjentäminen. Se vei lähes kuukauden. Siivouksen ja tyhjennyksen yhteydessä tuli yli 100 000 kiloa lajitteluun menevää yhdyskuntajätettä", Kontio summaa.

muuttohaukat_arto_kontio_finnvera_16_9.jpg

"Muuttohaukkojen työnjohtaja oli todella tomera ja piti otteen hienosti hanskassa koko kuukauden ajan. Tila saatiin tyhjennettyä ja minulla oli muutosta koko ajan organisoitu tunne. Oma roolini oli vain seurata sivusta", Kontio kiteyttää.

"Täytyy näin eläkkeelle siirtymisen kynnyksellä kiittää sekä Muuttohaukkoja että L&T:tä. Yhteistyö on sujunut molempien kanssa todella hyvin. Kiitoksia sekä onnea ja menestystä", Kontio kiittelee.

Luotettava ja asiantunteva kumppani

Yhteistyö L&T:n ja Muuttohaukkojen välillä on sujunut hyvin. Yhteistyötä ja erilaisia palvelukonsepteja on kehitetty aina sitä mukaa, kun asiakkailla on havaittu erinäisiä, uusia tarpeita. Säännöllisissä kehityspalavereissa seurataan aiempien tavoitteiden täyttymistä ja katsotaan, mitä voitaisiin tulevaisuudessa kehittää. Ratkaisut asiakkaan tarpeiden täyttämiseksi on aina yhdessä löydetty.

"L&T:n henkilökunnan kanssa on erittäin hienoa tehdä töitä. He ovat palvelualttiita, aktiivisia ja erittäin asiantuntevia. Käytännössä kun johonkin pitää saada ratkaisu, niin heiltä löytyy. L&T on meille merkittävä yhteistyökumppani ja heidän kanssaan on hyvä tehdä töitä. Me arvostamme heissä joustavuutta, asiantuntevuutta ja luotettavuutta", Vivolin kuvailee.

 

 

 

TILAA BLOGIMME JA ASIAKASTARINAMME SÄHKÖPOSTIISI

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.