Asiakastarinat
07.02.2017 |

Digitalisaatio vie siivoojan työt - tai sitten ei!

Vaikka pankissa jonottaminen olisikin jo menneisyyttä, ei kaikkia arjen askareita ole vielä toistaiseksi pystytty digitalisoimaan. Pyykit eivät ole bittejä, eikä auton pesu hoidu sovelluksella.

Työn ohella elämäämme kuuluu paljon arkipäiväisiä askareita, joiden kohdalla toteamme usein huomisen olevan ehkä sittenkin se kaikista paras päivä olla tehokkaampi kuin juuri tänään. Uusi elämä alkaa aina tulevana maanantaina.

Mutta entä jos nämä asiat hoituisivatkin työpäivän aikana?

Työntekijät arvostavat joskus yllättäviäkin tapoja, joilla työn ulkopuolista arkea helpotetaan. Hyvät palvelut luonnollisesti myös sitouttavat heitä yritykseen.

Meidän siivooja pesee teidän äitien autot

Tämän oivallettuamme olemme pohtineet tapoja helpottaa asiakkaidemme arkea myös muuten, kuin tyypillisten peruspalveluidemme osalta. Tulevaisuudessa kauttamme voidaankin hoitaa paljon myös muita askareita.

Lähimpänä ydinosaamistamme ovat autojen pesu sekä niiden sisätilojen siivous. Tällainen palvelu onnistuu, mikäli asiakkaalla on tiloissaan autotalli tai parkkihalli. Olemme myös lanseeranneet palvelun, jossa keräämme kerran kuussa asiakkaidemme elektroniikkaromun eteenpäin kierrätettäväksi.

Mahdollisuuksia tällaisille lisäpalveluille on rajattomasti, sillä vaikka emme tee aivan kaikkea itse, on meillä laaja ja luotettu yhteistyökumppanien verkosto. Voimme vaikka kerätä pyykit ja matot, ja viedä ne pesulaan.

Kyse ei olekaan siitä, mikä on mahdollista, vaan siitä, minkä uskot olevan hyödyllisintä työntekijöillesi.

Millaisia arkea helpottavia lisäpalveluja sinä arvostaisit? Kerro meille vaikka Twitterissä!

Ps. Voit ladata tutkimusraporttimme toimistojen pahimmista aikastyöpöistä alla olevasta linkistä!

Mitkä ovat toimistojen aikasyöpöt?

×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.