03.12.2020 |

Teetkö töitä toimistolla? Näin varmistat hygieniaturvallisuuden myös siivouskertojen välissä

Koronatilanne on syksyn mittaan pahentunut entisestään. Pääkaupunkiseudulla ja useilla muillakin alueilla ollaan nyt kevään kaltaisessa tilanteessa: etätöitä suositellaan entistä vahvemmin ja toimistolla tulisi työskennellä vain sellaisten henkilöiden, joille se on työn suorittamisen kannalta kriittistä.
02.12.2020 |

Hiilineutraali jätehuolto yleistyy – hyppää mukaan kehitykseen!

Lassila & Tikanojan Hiilineutraali jätehuolto -palvelu kasvattaa suosiotaan, kun yhä useammat yritykset haluavat toimia entistä vastuullisemmin. Viime aikoina kymmenet uudet yritysasiakkaat ovat ottaneet palvelun käyttöön, ja koko ajan tulee lisää kyselyitä kiinnostuneilta. Kysymys ei ole enää vain edelläkävijöiden tienraivauksesta, vaan laajemmasta trendistä, jossa ilmastonmuutosta hillitään jätehuollon kautta.
01.12.2020 |

Miten onnistua siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa - usein kysytyt kysymykset

Siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisiin hankintoihin liittyy monta huomioon otettavaa seikkaa liittyen muun muassa vastuullisuuteen sekä hinnan ja laadun määrittämiseen. Kävimme läpi L&T:n webinaarissa vinkkejä onnistuneeseen siivouksen ja kiinteistöhuollon julkiseen hankitaan ja keräsimme yhteen webinaarissa esitettyjä, julkisiin hankintoihin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä niin hankintaan valmistautuvan tahon kuin kilpailutukseen...
30.11.2020 |

Tamperelainen taloyhtiö uudisti jätepisteen muuttuvan jätelain mukaiseksi vaivattomasti L&T:n avulla

L&T laittoi tamperelaisen taloyhtiön Molok®-jätepisteen uuteen uskoon muutamassa päivässä. Saneerauksen ansiosta 11 vuotta vanhat säiliöt näyttävät kuin uusilta. Ja mikä parasta, nyt jätepiste on myös uudistuvan jätelain mukainen.
26.11.2020 |

Uuden sukupolven L&T Smartti Automaation avulla ilmastotavoitteista totta

Uusi, älykkäämpi kiinteistöjen energianhallintajärjestelmä L&T Smartti Automaatio tukee matkalla kohti ilmastoystävällisempää ja vastuullisempaa liiketoimintaa – ja säästää samalla euroja.
×
Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Siirry tietopankkiin: Käytännön oppaita, tallenteita ja katsauksia toimintasi tehostamiseen

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.