16.09.2020 |

Varmista onnistunut vuosihuolto – lataa maksuton opas

Miten turvalliset työolot ja hyvä hygienia säilytetään vuosihuollon aikana, kun yhteen tilaan kokoontuu suuri määrä eri alojen toimijoita? Kokosimme parhaat vinkkimme maksuttomaksi oppaaksi.
11.09.2020 |

L&T:n siivouksessa laitettiin esimiesroolit uusiksi - tavoitteena parempi asiakaskokemus

Lassila & Tikanojan siivouspalvelujen esimiesten työnjako uudistettiin vuoden 2020 alussa. Aiemmat palveluesimiehen ja palvelupäällikön tehtävät jaettiin neljään uuteen rooliin: asiakasryhmän päällikkö, palvelumestari, laatumestari ja palvelucontroller. Muutoksen tavoitteena oli edistää asiakaslähtöistä toimintaa, helpottaa yhteydenpitoa ja ketteröittää totuttuja toimintamalleja. 
10.09.2020 |

Nippukaupalla tarroja ja mahtava määrä kokemusta - kesäni markkinoinnin harjoittelijana Lassila & Tikanojalla

Olen työskennellyt kuluneen kesän markkinoinnin harjoittelijana L&T:n Ympäristöpalveluissa digitaalisen asioinnin, markkinoinnin ja viestinnän tiimissä. Tiimiin kuuluu lisäkseni viisi muuta henkilöä, joista neljä työskentelee Helsingin toimipisteessä. Itse tein kesän töitä Turun toimipisteessä Vaskikadulla, jossa myös tiimimme esimiehen toimipiste sijaitsee.
20.08.2020 |

Muista yhä turvavälittää – L&T pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä

Koronakriisi on ollut ennennäkemätön poikkeustilanne, josta kesä tarjosi pienen hengähdystauon. Samalla kun yhteiskunta on pyrkimässä takaisin jaloilleen, meidän on pidettävä huolta, ettei tauti pääse uudestaan valloilleen. Se onnistuu edelleen parhaiten turvavälittämällä: pitämällä kanssaeläjiin turvaväliä eli fyysistä etäisyyttä ja käyttäytymällä vastuullisesti. L&T pitää puolestaan yhteiskunnan rattaat pyörimässä.
19.08.2020 |

Keskitetty kumppanuus tehostaa teollisten tukipalveluiden toimintaa ja kehittämistä

Kannattaako teolliset tukipalvelut hajauttaa vai keskittää yhdelle kumppanille? Kannustamme jälkimmäiseen, sillä toiminnan kehittäminen vaatii pitkäjänteisyyttä ja kokonaisuuden hallintaa, joka voi olla hankalaa monen yksittäisen toimijan kanssa.
Siirry tietopankkiin

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Siirry tietopankkiin

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.