14.07.2020 |

Koronakriisi vaikutti puhtausalaan pysyvästi – näin siivoojan työ on muuttunut

Koronakriisi on nostanut siivouksen merkityksen uudelle tasolle ja opettanut ihmisiä arvostamaan puhtaanapitoa entistä enemmän. Puhtauden ja hyvän hygienian rooli tartuntojen leviämisen ehkäisemisessä on tunnistettu ja tunnustettu.
10.07.2020 |

Monimuotoinen työyhteisö on meidän vahvuutemme

Meillä L&T:ssä työskentelee saman katon alla väkeä monenlaisilla koulutus- ja kulttuuritaustoilla. Monimuotoisuus on rikkautta ja ehdottomasti yksi vahvuuksistamme.
07.07.2020 |

Etulinjassa epidemioita vastaan - miten epidemiasiivouksen iskuryhmien työturvallisuus varmistetaan?

Koronavirus on lisännyt epidemiasiivouksen tarvetta. Kun ollaan tekemisissä mahdollisesti koronaviruksen saastuttamien tilojen kanssa, siivoojien tartuntariski on luonnollisesti tavallista korkeampi. Huolellisella varustautumisella ja toiminnalla tämä riski voidaan kuitenkin minimoida.
03.07.2020 |

L&T:n viherpalveluissa pihat rakennetaan pohjatöistä alkaen

L&T:n viherpalveluissa hoidetaan viherrakentamisen lisäksi niin maansiirto- kuin asfaltointityöt. Monipuolinen osaaminen ja kattavat palvelut tuovat asiakkaan urakoihin helppoutta ja kustannustehokuutta.  
01.07.2020 |

Monimuotoisuudesta totta: Mistä kaikesta on luovuttava?

Sopiva työ. Mielekäs työ. Työperäinen kotouttaminen. Kehitysvammaisten työllistäminen. Iisisti töihin. Kuntakohtaiset työllistämishankkeet. Vuodesta 2005 jatkunut työkyvyn johtaminen ja parantaminen.
Siirry tietopankkiin

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Siirry tietopankkiin

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.